SPAR 25% PÅ TIRANO


Køb nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe i den flotte Tirano serie og spar 25%*. Tilbuddet gælder i hele november måned 2018. Vælg mellem de fire farver: hvid, sort, grå eg og natur eg - alle med synlig træstruktur.

Kig forbi hos din lokale Nettoline forhandler og få et personligt tilbud på dit projekt.

Du kan også læse mere om, hvordan du får en gratis tegning her:
GRATIS TEGNING OG TILBUD

Tirano modellerne


85 - Tirano hvid
Elegant hvid front i 19 mm spånplade med slagfast melaminbelægning med synkron struktur, der følger årerne og derved giver en naturtro overflade. Fronterne er med 0,8 mm afrundet ABS kant. Vitrinelågerne er med matteret glas.
85 - Tirano sort
Moderne sort melamin front med synkron struktur, der følger åreretningen og derved giver en meget naturtro overflade. Fronten er en 19 mm spånplade med 0,8 mm afrundet ABS kant. Vitrinelågerne er med matteret glas.
85 - Tirano grå eg
Elegant 19 mm front i grå eg. Fronten er med synkron melaminbelægning med træstruktur. Synkron melamin følger strukturen i åretegningen, og giver dermed en meget naturtro look.  Solid påsat 0,8 mm ABS kant og matteret glas i vitrinelåger.

85 - Tirano natur eg
Naturtro front i ege-look. Fronten er en 19 mm spånplade med slagfast melaminbelægning med træstruktur samt en pålimet solid afrundet ABS kant. Vitrinelågerne laves med matteret glas.

Du kan se alle vores fronter her: https://www.nettoline.dk/modeltyper...


30 års garanti

Hos Nettoline er du altid sikret skarpe priser og kvalitet for pengene. Og vi er så stolte af vores kvalitet, at vi giver 30 års garanti på alle skabe, skuffer, fronter og hængsler.

Find INSPIRATION til dit projekt, eller kontakt din lokale forhandler og hør mere om dine muligheder med Nettoline. Du kan finde den nærmeste forhandler HER*Rabatten er kun gyldig hos Nettoline forhandlere. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder ikke skydelåger.
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk