Bad Galleri

Shaker Stone Grey badeværelse

Det relativt simple slimline badmiljø gør sig godt med den re-introducerede Shaker låge i farven Stone Grey.

Sammen med den matte hvide vask og de hvide greb bliver designet på én gang både klassisk og nutidigt.

Lågerne med de rolige linjer kan sagtens bære en hel skabsvæg uden at udtrykket bliver for tungt - her krydret med en åben reol der giver mulighed for at dekorere og følge din personlige stil.

Basic Nature badeværelse med Click Cubes

Stort og rummeligt badeværelse som oser af natur og organisk miljø. Vaskemiljøet er udført i naturligt trælook og vask/bordplade er i det eksklusive Getacore materiale. Selve Getacore pladen er kun 10 mm tyk og vasken vakuumformet ud af denne plade, hvilket giver fine og bløde former. De to 120 cm brede skuffer med softclose er forsynet med Trivento gribeliste, hvilket underbygger de fine og elegante linjer fra Getacore vask/bordplade.

Som det anes i ”gulv til loft”-spejlet er der et bredt skydedøres arrangement bag væggen, som også skjuler brusenichen. Skydedørenes grønne glasfront giver sammen med den limefarvede rullevogn/bænk fornemmelsen af natur. Rullevognen er kreeret af 3 Click Cubes med en topplade af Getacore.

På væggen ses ligeledes en limefarvet Click Cube i kombination med et Basic Natur
skab med reolhylde og tophængt front. Spejlet over vasken er – i lighed med vaske-
miljøet – 120 cm bredt.

Nice Hvid badmiljø

Romantisk badmiljø i landhausstil. De hvide fyldningslåger og glasvitrinerne udgør sammen med lyslisten en smuk ramme, som komplementerer rummets gulv og loft. Bemærk detaljen, hvor pladsen til det væghængte toilets indbyggede cisterne, bruges som en hylde i hele rummets brede.

Oplevelsen fuldendes af det store facetslebne spejl og de indbyggede LED-spots. Dette bademiljø er leveret med en blanksort Granitex bordplade/vask med en enkelt kumme.

Shaker Hvid badeværelse

Det klassiske design leder tankerne hen mod gamle møbeltraditioner samtidigt med at den hvide og glatte overflade giver et nutidigt udseende. Den væghængte reol giver mulighed for at tilføre det helt hvide badeværelse nogle kontrastfarver i de fire åbne kuber.

Bemærk den elegante Getacore vask, som er formet ud af et stykke Getacore i kun 12 mm tykkelse.

Nice grå satin badeværelse

Klassisk romantisk badeværelse, hvor de eksklusivt udførte fronter med fyldnings-look forstærker oplevelsen. De 5 cm brede pilastre, som er monteret mellem skuffesektionerne under vasken fuldender designet.

Her er valgt en helstøbt bordplade med en enkelt vask i hvid. Det væghængte skabsarrangement med glasvitriner og indbygget lys er afsluttet med en topplade i samme materiale som vasken. Grebene er elegante knopgreb i hvid porcelæn. Bademiljøet er kombineret med et flot stort spejl.

Venezia Hvid badsæt

Stilrent grebsfrit bademiljø, som har fået en central placering i dette store badeværelse.

Der er valgt en Granulon vask med en enkel rektangulær vaskekumme over de seks skuffer, som opstillingen består af. Det 160 cm brede spejl er med indbygget lys.

Tirano Sort badeværelse

Denne løsning fornyer den traditionelle opfattelse af, hvordan et bad skal se ud. De sorte fronter med mærkbar træstruktur sammen med de massive aluminiumsgribelister giver bademiljøet et unik eksklusivt udseende.

Bemærk hvorledes skunken er rykket frem, således den er udnyttet til skuffer i fuldt dybde. Pladsen inde under skråvæggen ved de to store vaskekummer er brugt som bekvem sideplads. Spejlet er specielt tilskåret til rummet. Vaskene/bordpladen er 60 mm Rector, som er et kemikalieresistent helstøbt materiale.

Capri Hvid badmiljø

Et helt stilrent mat hvidt arrangement, hvor der et tilføjet spændende detaljer gennem opstillingen. ”Trappefaconen” går igen i såvel vask/bord som overskabene og skaber dynamik i rummet.

Vaskearrangementet har fået monteret sokkelben, hvorved den lave sektion sagtens kan bruges til sideplads.

Stecca badsæt

Eksklusivt lille badeværelse med det 80 cm brede og 32 cm høje vaskeskab monteret med én stor praktisk skuffe. Fronten består af massive egetræslister som giver et eksklusivt og let udseende. Vasken er en 40 mm tyk Galicia vask.

Dette sæt er også perfekt til det lille gæstetoilet.

Paris Hvid badeværelse

Minimalistisk bad i 80 cm brede med to brede skuffer og helstøbt vask i Granitex. Kombinationen mellem de hvide højglans fronter og den mørkegrå/sorte vask understreger badeværelsets enkle fremtoning med bare, pudsede vægge og glasbruseniche. Der er monteret 80 cm spejl med indbygget lys.

Hvid Slimline badmiljø

Smart og neutralt slimline badmiljø på 60 cm til det lille badeværelse.

Den kraftige vask i helstøbt hvid med skrå front, hæver kvalitetsindtrykket på det komplette miljø, der i samspil med LED lys-spejlet vil pryde enhver lille bad-væg.

______________________________________________________________

Alle billedrettigheder tilhører Nettoline A/S. Det er tilladt at anvende vores miljøbilleder til publicering i andre medier, såfremt det udtrykkeligt nævnes at billederne er fra Nettoline A/S, med tilføjelse af modelnavn. F.eks. ”Foto: Nettoline, model Nice Hvid"

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk