På besøg i Nakskov

Moderne og lækkert køkken

Lyst og lækkert køkken i hvid højglans hos kunde i Nakskov. Køkkenet er designet med rene linjer og et moderne look md de elegante Capri højglans-fronter, de stilrene greb og den mørke bordplade.  

Kunden har flot fået køkkenøen og de praktiske spisepladser integreret i hele rummet, så det er en naturlig del af både køkken og stue.

Der er primært brugt skuffe-elementer i designet, hvor skufferne er med både fuld-udtræk og soft-close, hvilket giver det perfekte overblik. Der er ikke monteret overskabe, hvilket er med til at åbne køkkenet op samt understrege det moderne look.
Se flere kundecases
Hos Nettoline er kunden i altid i centrum. Vi laver personlige løsninger

- og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

Find alle vores kundecases HER

Lys og åben køkkenløsning hos kunde i Ribe. Køkkenet har en central rolle hos familien, og det skulle derfor fungere som hjemmets hjerte. Et frirum, hvor hele familien kan samles.
Simen og Turid fra Norge har fået deres drømmekøkken med plads til hele familien. Flot grebsfrit design med hvide Venezia fronter og praktisk laminatbordplade.
Minimalistisk og varmt køkken med Satin mat sort - stoflig og varm overflade. Et møbel med åben planløsning og plads til livet.